Wat kan je vragen voor Sinterklaas?

sinterklaas
Over precies een weekje is het Sinterklaas, sommige mensen lopen nog met vraagtekens rond. Wat zal ik nou eens gaan vragen? Zelf moest ik er ook wel dagen over nadenken. Laten we samen ons verlanglijstje vullen, lees je snel mee?

Lees verder Wat kan je vragen voor Sinterklaas?

Advertenties

MIJN FAVORIETEN VAN… PULL & BEAR

 

Als je mij zal vragen wat ik het liefst zal doen in mijn vrije tijd, komt online winkelen al vrij snel aan het bod. Want ik moet wel toegeven dat ik het met liefde doe. Het is een geweldige manier om tijd te vullen, soms met opzet of soms gaat het zelfs automatisch. Ik surf over het internet & bekijk mijn favoriete webshops. Aan het einde van de dag, heb ik dan een aantalartikelen verzameld. Ik heb medelijden met mijn portemonnee *Huil, huil*.De afgelopen tijd kijk ik veel op de webshop van Pull & Bear. Zoveel liefde voor de winkel. Ze hebben geweldige kledingstukken voor de herfst & winter. Mijn liefde voor de winkel werd zo groot, dat ik mezelf niet kon beheersen. Uiteindelijk heb ik een wishlist gemaakt, die ik met jullie wil delen.   

  Ik ben de laatste tijd helemaal weg van rokken met meerdere knopen. De donker oranje kleur past helemaal bij de herfst. Ook de truien lijken mij heerlijk. Naast truien kan de tartan print echt niet ontbreken voor mij tijdens de herfst, de broek is daardoor echt geweldig. Wat ik van deze 6 het liefst wil zijn de accessoires. Beide hebben een marmer detail, ik vind marmer echt prachtig. 
Wat heb ik toch met de grid printjes? Ik blijf er maar steeds op terug vallen. Ook in deze lijst staat weer een rok met knopen, de blauwe variant past overal bij en is daarom ook mijn favoriet. Hij zal heel leuk staan bij het mosterd gele t-shirt. En ja nog meer tartan & marmer. Je zag het waarschijnlijk al aankomen. 

Alle items komen van pullandbear.com

Wat is jouw favoriet & waar shop jij het liefst? Liefs, Anna