Shoplog | American Apparel


Hi! Nu het meivakantie is, eindelijk, ben ik wezen shoppen. Afgelopen zondag ben ik naar Amsterdam geweest, op de hoop om een aantal leuke croptops te vinden. Ik kwam om half 10 ’s ochtends aan in Amsterdam, ik was dus lekker vroeg.
Ik liep langs een aantal winkels in de Kalverenstraat, maar die waren dus allemaal dicht. Het bleek dat de winkels pas om 11 uur open gingen, ik was helemaal de openingstijden op zondag vergeten. Dat was echt balen, het erge was nog dat het alleen maar regende. Na een tijdje in de regen te hebben gestaan. liep ik met lood in mijn schoenen de Starbucks binnen. En heb ik daar tot 11 uur gezeten.
Voor de rest was het een gezellig dagje en heb ik een aantal leuke dingetjes kunnen scoren.

Zoals jullie aan de titel kunnen zien, heb ik aantal kledingstukken van American Apparel kunnen scoren. Eerlijk gezegd heb ik er voorheen nooit iets gekocht, het is nogal prijzig en valt buiten mijn budget.
Op de website zag ik het eerste croptop met Magnolia print, ik was er letterlijk verliefd op ( Hoe ver je verliefd kan zijn op kleding). Hij was 26 euro, wat ik best wel prijzig vind voor een croptop. Maar ik wist dat ik het vaak zal gaan dragen en ook kwam mijn verjaardag steeds dichterbij, dus heb ik hem meegenomen. Ik ben er super blij mee, als ik hem niet had meegenomen, wist ik zeker dat ik er spijt van zal krijgen.
De volgende 2 kledingstukken komen uit de sale. Op beide artikelen zat flinke korting. Het croptop was afgeprijsd naar €7.90 en het korte broekje van €60,- naar maar €18,-. Toen ik het broekje zag, wilde ik hem gelijk meenemen. Door zijn watermeloenen print is hij perfect voor de zomer! Over het croptop had ik wel twijfels. Het is een off-shoulder croptop en dat draag ik niet heel vaak. Maar het fluwelen printje vond ik wel heel leuk. Uiteindelijk heb ik mijn twijfels aan de kant gezet en hem meegenomen.

Als laatst heb ik een parfumflesje gekocht. Het is “Wonderstruck by Taylor Swift”. Ik heb nooit eerder parfums van Taylor in Nederlandse winkels zien staan. Toen ik te horen kreeg, dat ze bij de Kijkshop te koop waren, ben ik er zo snel mogelijk naar toegegaan. Normaal gesproken was hij €40,- maar nu is hij afgeprijsd naar € 14,99. Het is een heerlijke geur. Hij is wel iets zoeter dan mijn “Taylor by Taylor Swift”, die ik een jaar geleden online heb besteld. Maar hij is ook niet al te zoet, je kan het makkelijk elke dag dragen.

Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Wat is jou favoriet? Liefs

Advertenties

7 gedachtes over “Shoplog | American Apparel

  1. Ik houd van American Apparel! Het is niet goed voor mijn portemonnee dat ik weet dat er nog sale gaande is, haha. Vooral omdat ik al een tijdje aas op iets met die watermelon print.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s