Japans snoep proberen.


Hi, dit artikel is anders dan wat je van mij gewend bent. Maar ik zie het altijd zo, variatie is ook leuk! Ik heb nog nooit eerder een artikel geschreven over Japans Snoep. Dus vond ik het tijd daarvoor.

Het Japans snoep setje kopen, was eigenlijk mijn zusje haar idee. Ze zag o.a. de Youtube filmpjes van Teske, waarbij zij dus Japans snoep ging maken. Dat vond ze dus zo leuk dat ze het wilde maken(Oké ik ook). Wat Japans snoep zo bijzonder maakt is, dat ze DIY setjes hebben. Waarbij je snoep dus niet kant-en-klaar is.

De set die ik gekozen heb, is een minder uitgebreide set. Het is de “Hora Dekita! Ringo Ame candy kit” van de Jamin. Genoeg gepraat, laten wij nu maar aan het echte werk beginnen.UITLEG:
Als je het pakje open knipt, wat trouwens ontzettend schattig is, zie je een bakje. In het bakje zitten dan als het goed is: 7 snoepjes, glazuur, sprinkles en een stokje. Het zakje, waarin ze verpakt zijn, moet je dan openknippen en in de kleinere bakjes doen. Bij het glazuur is dat wat lastiger, het blijft nogal irritant plakken. Als je dat hebt gedaan ben je al bijna klaar, ik had al gezegd dat het een niet zo uitgebreide set is haha.
Het stokje steek je dan in de snoepjes. Eerst dip je het in de glazuur en vervolgens pas in de sprinkles. Nu is hij zo goed als klaar. (:

REVIEW:
Ik vond deze set nogal simpel, vergeleken de andere varianten. Maar je kan het ook zo zien, je bent eerder klaar met je snoepje en kan je het zo op eten. Hiernaast vond ik het wel vervelend dat het glazuur bleef plakken aan het zakje, maar daar kan je niet zoveel aan doen. Toen ik het snoepje eenmaal probeerde, was de smaak niet verkeerd. De snoepjes smaken een beetje als de Pinballs van Maoam. Maar je kreeg er wel een chemische nasmaak van. Wat voor mij een min punt is.

Ik vond dit setje leuk om eens een keer te proberen, maar ik denk niet dat ik dit setje voor de tweede keer zal nemen.

Hebben jullie ooit Japans snoep gegeten? Love, Anna

Advertenties

2 gedachtes over “Japans snoep proberen.

  1. Japans snoep blijft mij ook leuk en lekker lijken! Via welk site heb je dat besteld? Of gewoon gekocht in de winkel? Ik heb je trouwens ook genomineerd voor de Liebster Award: mycreativia.blogspot.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s