Shoplog| Forever 21, Victoria’s Secret, Dr Martens etc.

Processed with VSCOcam with a6 preset
Hi! Ik heb weer eens een shoplog voor jullie. Zondag ben ik in Amsterdam gaan winkelen en heb ik een aantal leuke artikelen gescoord! Zelf vond ik bij vele winkels de collectie heel erg tegen vallen zoals o.a. Forever 21 en H&M. Ik kreeg bijna het gevoel dat ik met lege handen thuis zal komen. Tot dat…

Processed with VSCOcam with a6 preset
Ja, Ik had dit net zo goed een shoe-log kunnen noemen. Meestal ben ik niet echt een persoon die vaak schoenen koopt. Misschien komt daar nog verandering in… Maar toevallig liep ik langs een schoenenwinkel genaamd Taft en bleek daar alles voor de halve prijs te zijn. Wat nou echt een perfecte deal is. Wel vind ik het jammer dat de winkel failliet gaat. Ik was al een hele lange tijd opzoek naar Dr Martens, die heb ik daar gelukkig nog voor de helft van de prijs kunnen scoren. Naast Dr Martens heb ik twee andere paren gekocht, waar ik verliefd op ben! Ik heb nog geen idee hoe lang de winkel nog open zal blijven.
Processed with VSCOcam with a6 preset
Toen ik in de Forever 21 was, had ik nogal veel twijfels over dit rokje. En had ik hem toen laten liggen. Aan het einde van de middag ging ik toch terug naar de winkel en heb ik hem uiteindelijk gekocht. Ik denk dat hij wel perfect zal zijn voor de lente! Hij was afgeprijsd naar €9.99.
Processed with VSCOcam with a6 preset
Victoria’s Secret was een merk dat ik al kende, maar toch was het onbekend voor mij. Ik had nooit eerder een product gehad uit hun assortiment. Toen mijn vader thuis kwam met Secret Charm (Frangance mist), was ik ontzettend enthousiast. Secret Charm heeft een hele frisse geur en het is niet al te zoet. De Victoria’s Secret parfums staan meestal bekend om hun zoetigheid, maar dat is hier niet het geval. Ik vind het een fijne geur, maar jammer genoeg blijft de geur niet super lang zitten. Hij was laatst in de aanbieding bij de Kruidvat.

Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Wat is jou favoriet?

Advertenties

6 gedachtes over “Shoplog| Forever 21, Victoria’s Secret, Dr Martens etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s